COMPETITIES

Overzicht van onze competities

Belangrijke gegevens T.V. Overhout

T.V. Overhout is bij de KNLTB te vinden met de volgende gegevens:

KNLTB Regio = Noordwest
KNLTB Dictrict = IJmond (IJM)
KNLTB verenigingsnummer = 29421

In de navigatiekolom aan de linkerzijde tref je alle competities aan.

Als je mee wilt meedoen in een competitie van de KNLTB, moet je je wel ruim van tevoren als team opgeven bij de VCL van de vereniging. Informatie hierover staat geregeld op de website. De richtlijnen hiervoor zijn dat de inschrijvingen voor de voorjaarscompetitie voor december binnen moeten zijn en de inschrijvingen voor de wintercompetitie moeten in augustus binnen zijn. Voor data en andere vragen kun je een mail sturen.

Zodra de inschrijvingen van de competities openstaan wordt er een mail verstuurd aan alle leden van de T.V. Overhout. Zo ben je altijd op de hoogte.

In 2016 start T.V. Overhout met Tenniskids. Hét KNLTB tennisprogramma voor kinderen t/m 12 jaar. Met speciale ballen, rackets, banen en oefeningen leert zelfs de jongste jeugd de sport razendsnel te spelen. Meer weten?

Voor de Dames Dubbel Winter binnen competitie hoef je geen lid te zijn van de Bond. Deze competitie start voor de woensdag op 30 september en voor de vrijdag op 9 oktober dit jaar. Zie het tabblad voor verder informatie en de uitslagen en standen.

Info New or Forgotten?

Afbeelding Buienradar